Her er så en (meget ukomplet) samling over nogle af de ting, vi i tidens løb har lavet i L.Øjer - sorteret i kronologisk rækkefølge.

 

Nytår '92/'93 - Sted: Asbo
Starten på det hele - denne nytårsaften huskes nok bedst som startskuddet på vores evigt tilbagevendende wc-tradition, hvor et wc blev placeret i en have i Asbo. Derudover blev der (sandsynligvis) flyttet rundt på et par skraldespande og lignende. Meget mere detaljeret bliver det nok ikke (medmindre nogen af de medvirkende får et pludseligt hukommelses-flashback... sandsynligt?? - man kan aldrig vide...(temaet fra "X-Files" lyder i baggrunden)).

Til toppen

 

Nytår '93/'94 - Sted: Forskellige steder (åhh nej dog!!)
Oh ve, oh skræk, oh rædsel, oh osv. Denne nytårsaften var fætrene IKKE samlet, og hvad der blev lavet denne aften, kan derfor ikke få kvalitetsstemplet "L.Øjer was here!" (selvom vi ikke havde vores navn dengang, og løjerne sikkert var fine nok...). Men lad os håbe at det foreløbigt bliver den eneste gang, vi ikke er samlet på denne årets vigtigste dag! (selvom juleaften nu også er ganske indbringen.. øhhh - hyggelig!..).

Til toppen

 

Nytår '94/'95 - Sted: Asbo
Nogle spande blev hængt op på et busstoppeskilt, en plæneklipper blev flyttet, men ellers skete der vist ikke det helt vilde dette nytår...

Til toppen

 

Nytår '95/'96 - Sted: Vejle
For første gang samledes vi i Vejle - desværre var der ikke de samme muligheder for at lave løjer som i Asbo, men vi fik snuppet naboernes havebord (mens de sad i deres stue, som har panoramavindue ud mod terrassen hvor bordet stod - noget af en bedrift!), og smidt det op på genboernes garagetag. Det så faktisk ganske komisk ud - fire bordben stikkende op fra taget af garagen - og det fik lov at ligge der i en uges tid, selvom det var synligt nok! De havde nok heller ikke så meget brug for det, da årstiden ikke ligefrem beder om, at man sidder i haven... Det var desuden første gang at vi fik os et navn: "Raketterne" (wow! - opfindsomt!!), der dog ikke rigtigt hang ved (heldigvis...).

Til toppen

 

Nytår '96/'97 - Sted: Asbo
Den dårligst bemandede nytårsaften i mands minde - Daniel, André og Simon, var ene om (med STORT besvær) at flytte et traktordæk, samt en del andre småting. En af de mest mindeværdige ting, ved denne aften, var dog da vi på et tidspunkt vader rundt i en have. Der ligger ca. 15 cm sne, og pludselig støder Daniel foden mod en mindre ambolt. André mener (som den eneste) at man da fint kan bruge den til noget, og bestemmer sig for at tage den med... Da vi 10 minutter senere er blevet færdige med at lave løjer ved et andet hus, bærer André lige pludselig ikke længere rundt på ambolten: Daniel: "Øhh... Hvor har du gjort af ambolten André??", André: "Den gad jeg ikke slæbe på længere, så jeg smed den bare ind i den hæk derhenne...". Da de ting man flytter jo helst skal kunne findes igen, besluttede vi os for, at vi nok hellere måtte finde den igen - og det er faktisk ganske besværligt at finde en mørk (og halvtung) ambolt i en ganske tæt bøgehæk kl. 11 om aftenen. Ud kom den dog, og vi placerede den i stedet på en postkasse - hvilket faktisk så ganske pænt ud. 

Der skete dog en udviklingsmæssig MEGET vigtig ting for os - vi gav nemlig debut til en helt ny løjer, som vi senere er blevet ganske berygtede for: Nytårsaften er det jo ganske populært at aflægge venner og bekendte et lille besøg. I Asbo byder traditionen, at man besøger "Mogens" der bor i udkanten af byen (hvis man da kan kalde Asbo en by...) - så det gjorde vi! Efter at have nedsvælget en sodavand, bad Simon om lov til at låne toilettet - hvilket han selvfølgelig fik lov til. Hvad Mogens ikke vidste, var at Simon, før han gik tilbage til stuen, placerede to knaldperler under wc-brættet. Vi skyndte os at sige farvel, og smuttede hurtigt væk. Nogle uger senere hørte vi så, at Mogens' kone vist havde fået et ordentligt chok den aften...

Til toppen

 

Nytår '97/'98 - Sted: Vejle
Igen er kun den ene halvdel af brødrene Præstholm til stede - til gengæld får vi følgeskab af et andet medlem af fætterskaren: Henrik Dam gør sin entré. Ellers skete der ikke det helt vilde - men vi fik selvfølgelig gentaget succesen fra '96/'97 med knaldperlerne under wc-brættet hos naboerne. Desuden demonstrerede Henrik sine evner med heksehyl (der dog senere skulle vise sig at blive overgået ganske kraftigt), ved at medbringe nogle 15 cm høje og ca. 10 cm brede rør af tyk pap, som var udstoppet med omkring en 30-50 heksehyl hver (plus lidt romerlys og lignende). Ét heksehyl lyder måske ikke af meget, men når flere antændes samtidig på denne måde, så giver det et ganske øredøvende hyl...

Til toppen

 

Nytår '98/'99 - Sted: Asbo, Bække og omegn
Ethvert medlem af L.Øjer mindes denne nytårsaften med tårer i øjnene! Dette var simpelthen den aften, som alle andre nytårsaftner sammenlignes med. Alle 5, der indtil da havde været involveret i L.Øjer, var med - plus gæstemedlemmerne Rasmus og Jimmi - Jimmi medbringende en (ganske udslidt) Ford Sierra (og kørekort selvfølgelig...). Derefter var der ellers lagt op til et brag (godt ord (igen...:-)) af en aften. Der blev lavet følgende:
 • Det som aftnen nok huskes bedst for - et lysegrønt wc blev ved fælles hjælp stablet op på Daniels daværende arbejdsgiver, Kirstens, skorsten. Der stod det så og så pænt ud. Desværre ikke i så lang tid - for da vi senere på natten kom forbi igen, var wc'et fjernet! Vi var en overgang lidt bange for, at det var faldet gennem skorstenen, eller taget (og adskillige morsomme scenarier meldte sig i vores hoveder: "Holger!! Hvorfor står der er et wc i udestuen???"). Det viste sig dog bare, at Kirstens mand, Holger, da de var kommet hjem, havde tænkt sig at se lidt fjernsyn. Han tændte, men der var kun støj på skærmen - han bevægede sig derfor op på taget, for at kigge til parabolen - og opdagede ved samme lejlighed wc'et. Af uransagelige årsager besluttede han sig for at tage det ned fra skorstenen... (øv øv!!)
 • Under transport af wc'et (og den efterfølgende tur tilbage) blev der sat en rekord - vi befandt os 7 personer plus wc i en Ford Sierra!! Da wc'et var blevet læsset af (eller op...) var der to passagerer ekstra (der af hensyn til den manglende plads i Sierra'en var blevet tvunget til at gå de omkring 1½ kilometer) - dette bragte os altså op på 9 personer på samme tid.
 • En helt ny løjer blev introduceret: Jam©®™. Denne blev brugt flittigt til at forhindre IR-sensorer i at opdage os, samt til at lamme Kirstens parabol (hvorfor troede I ellers, at der kun var sne på skærmen, da Holger skulle se fjernsyn??...).
 • For at holde traditionen ved lige, tog vi selvfølgelig ud til Mogens - men da vi var 7, udtænkte vi en snedig plan: André, Daniel og Simon, som Mogens jo kendte, skulle gå ind, mens resten lavede løjer... De 3 kom ind (dog på betingelse af, at de holdt sig fra wc'et) og fik en sodavand. Mogens begynder selvfølgelig at spørge om, hvad vi havde lavet indtil videre. Simon og Daniel undgår elegant at indikerer, at der var flere på spil - og da Mogens spørger hvordan vi fik fragtet det lysegrønne wc ind til Kirsten og Holger, svarer Daniel at vi blev kørt af vores onkel - hvorefter André (der tydeligvis ikke har forstået et klap af idéen med vores afledningsmanøvre) udbryder: "Nej - det var da Jimmi der kørte os!". Mogens fatter straks mistanke, men Daniel får hurtigt sagt at vores onkel hedder Jimmi (imens Simon sparker André over skinnebenet og sender ham dræberblikket). Mogens falder dog heldigvis til ro igen, og vi skynder os ud. Desværre opnåede "udeholdet" ikke rigtigt at få lavet noget, da Mogens åbenbart havde låst de fleste af sine ejendele inde.
 • Daniel opnåede desuden at blive ganske upopulær, da han formåede at spolere en genial mulighed, for at lave løjer, for os. Simon, Mikael og Jimmi var kørt ud til nogle af familien Præstholms bekendte. Her mødte de en mindre forsamling, som havde fået fingre i en pickup med et ordentligt læs juletræer. De var nu på vej ud til nogle andre bekendte for at læsse disse juletræer af, og spurgte om vi ville med. Muligheden for en afledningsmanøvre begyndte at vise sig for os... Inden da var Daniel, Henrik, André og Rasmus nemlig blevet sat af nogle 100 meter nede af vejen. Simon, Mikael og Jimmi kørte nu med ud for at læsse juletræer af, og de resterende 4 burde altså have fri bane... Men nej, sådan skulle det ikke gå! Da de fire er på vej hen imod ofrenes hus, kommer en bil kørende. Daniel stiller sig, af uforklarlige årsager (medmindre man kender ham), ud til vejen og begynder (ifølge vidneudsagn fra de tre andre) at udføre en "numse-dans". Personerne i bilen viste sig desværre at være resten af familien der boede i huset... De genkendte Daniel, og skyndte sig selvfølgelig ud for at sige hej - AFSLØRET!!! Det kedelige resultat: Simon, Mikael og Jimmis genialt planlagte afledningsmanøvre viste sig at være nytteløs (men Daniel har da også hørt for dette lige siden...). Til gengæld tog Daniel og Henrik hævn, ved kl. 6 om morgenen at fragte et wc ud på grunden (i en cykeltrailer - og efter at være væltet ned i en grøft...).

Til toppen

 

Nytår '99/'00 - Sted: Vejle
Det nytår, som mange havde ventet på - det var jo trods alt et årtusindskifte! Men hvad nytårsløjer angår, var det desværre en halvsløj affære. Et villakvarter i Vejle, er nu engang ikke så egnet til løjer, som Asbo. Til gengæld var det helt sikkert noget flottere, eftersom det så ud til, at adskillige af Vejles beboere, havde investeret en betydelig del af deres indkomst i nytårsskyts! Dette resulterede bl.a. i en masse brugte fyrværkeri-batterier, som vi flittigt brugte til at klodse biler op med... Ellers huskes aftnen nok bedst for et par af Andrés dumheder - bl.a. tabte han et stykke tændt fyrværkeri ned i sin fyrværkeripose, hvorefter han udstødte et skingert skrig, og kylede posen så langt væk, som han kunne. Heldigvis for André (og til stor skuffelse for os andre) kom der dog kun et hul i posen - der var ikke andet der blev antændt...

Dagen forinden havde vi desuden givet debut til vores helt nye koncept: Anti-løjer! Da vi var rimeligt sikre på at familien Præstholm ville få uanmeldt "besøg" på årets sidste aften... Det kunne vi jo ikke rigtigt bare lade ske, så vi fik bakset et mindre alarm-anlæg sammen. Det bestod af en træplade med et rotorblink, en sirene og et batteri (monteret under en 1-liters plastic-isbøtte), som var forbundet med havelågen. Så når havelågen blev åbnet, startede rotorblinket - og en infernalsk larm fra sirenen...

Til toppen

 

Nytår '00/'01 - Sted: Asbo, Bække og omegn
Dette år tyvstartede vi et par dage før nytårsaften med at samles i Asbo til et mindre netparty. Henrik havde desuden medbragt "kassen" - som var en ganske stor (og halvtung!) trækasse, med to rotorblink 3/4 af L.Øjer er ved at gøre alarmkassen klar - og André er stadig i terrorist-outfit...på toppen, en forlygte fra en bil på forsiden, og et bilbatteri, to sirener samt lidt elektronik indeni. Dette blev desuden forbundet med en IR-sensor, og en selvbygget mekanisk muse-trykker-arm (mere om denne senere...). Resultatet blev et alarmsystem, der, ligesom alarmen året før, gik i gang når havelågen blev åbnet - men også når der var bevægelse i baghaven, hvor sensoren var monteret... Når alarmen gik i gang, lyste det en hel del, og larmede endnu mere. Men, tænkte vi, selvom dette var rimeligt avanceret, så manglede der ligesom et eller andet... Så var det at vi fik idéen med at lade en computer ringe op til Henriks mobiltelefon! Vi havde computer, modem og det nødvendige program (Windows' nummersender) - nu manglede vi bare en måde at få computeren til at starte opringningen på - ved at indstille computeren i forvejen, kunne dette enten klares ved et tryk på "Enter"-tasten, eller ved at klikke med venstre muse-tast. Til det formål konstruerede vi en mekanisk muse-trykker-arm, der, når den fik et signal fra alarmen, trykkede på muse-tasten, og derved fik computeren til at ringe op! - ganske genialt!!!Et meget vigtigt element i vores alarmsystem: en mekanisk muse-trykker-arm!!! Selvom alt dette lyder meget indviklet, så fik vi hele systemet til at virke - inkl. opringning, sensor og indendørs afbryder (som Daniels forældre havde bedt om...). Desværre virkede det kun en enkelt gang - hvad der var skyld i dette fandt vi vist aldrig rigtigt ud af, men mistanken indkredsede sig om sensoren... Så resultatet blev, at vi måtte nøjes med et kun delvist funktionelt alarm-system - SURT!!! Vi kan dog ikke nævne alle detaljer, om vores alarmsystem, da nogle elementer fra '00/'01 stadig er i brug...

Det værste var bare, at vi havde brugt en god portion af aftenen på (forgæves) at få alarmen til at virke - derfor blev der ikke lavet så mange løjer, som vi gerne havde villet. I Asbo fik vi dog flyttet rundt på nogle havemøbler, og en del andre småting, inden midnat. Og det var her, at ét af aftnens højdepunkter kom - Henrik havde nemlig medbragt sin seneste kreation indenfor masse-antænding af heksehyl - en halvstor papkasse, fyldt med godt 1000 heksehyl. Det lød ganske højt, og formåede, med en kraftig Henriks heksehyls-kasse (og røgslørslægger...)røgudvikling, også at nedsætte sigtbarheden til omkring nul i 15 meters omkreds... (Dette blegner dog lidt i sammenligning med Lunderskov IMU's fest, hvor adgangskravet var, at man medbragte 2001 heksehyl - disse blev samlet og antændt i to olietønder, og de omkring 40.000 heksehyl skulle (efter sigende) have brændt til et tidspunkt omkring næste morgen...). Et stykke tid efter midnat (og natmad - mums!) begav vi os på cykel, ud for at aflægge nogle gamle kendinge et besøg... Vi havde regnet med, at vi nu rigtig skulle til at snige os frem, for ikke at blive opdaget - men vi blev ganske nedtrykte, da det viste sig, at alle andre end os, åbenbart var gået i seng omkring kl. 2. Dette gjorde ligesom det hele lidt kedeligere. Det eneste nævneværdige var, at vi fik fyldt en garage (helt!) op med juletræer - desuden fyrede vi et par 100-skuds romerlys af i disse gamle kendinges gård kl. 6 om morgenen - mest som en protest over at de var gået i seng så tidligt... På vejen hjem fik vi desuden også bugseret en (MEGET tung) buggy-trailer ud fra en indkørsel, og hen til Mogens' gårdplads. For at komme ud på denne, skulle man ned af en lille skrænt - hvor Daniel (af uopklarede årsager) pludselig var den eneste, der holdt fast i traileren - med det resultat at Daniel blev trukket omkring en 30 meter efter traileren, før den endelig stod stille...

Til toppen

 

Nytår '01/'02 - Sted: Vejle, Asbo, Bække og omegn
Planerne var store for denne aften - for første gang siden '98/'99 havde vi en bil OG en person med kørekort iblandt os! Vi regnede derfor med, først at lave lidt løjer i Vejle, og så tage til Asbo efter midnat. Inden selve aftnen, var familien Præstholms hus selvfølgelig blevet sikret med et alarmsystem (som virkede!! - men ingen billeder eller nærmere beskrivelse denne gang - vi vil jo heller ikke afsløre alle vores hemmeligheder...:-). Aftnen startede derefter også helt fint med at vi besøgte vores fætter Kurt (med familie), som bor lidt uden for Vejle. Efter at have spist nogle (yderst lækre!) julegodter, kom vi til at snakke om, om de ikke havde noget gammelt ragelse, som de gerne ville af med (næsten alt kan jo bruges til at placeres i andre folks haver...). Det vidste de nu ikke lige helt, men de havde da vist nok et gammelt wc liggende ude bag ved... - TAK!!!!! Wc'et blev stuvet om bag i Punto'en (som venligst var udlånt af Simon og Andrés forældre), og vi begyndte så at overveje hvad vi dog skulle gøre af det. På vejen tilbage kommer vi tilfældigvis forbi et bageri, og vores (lettere forskruede) hjerner, kommer på den idé, at sætte det her! Så ville det i hvert fald blive set... Ellers blev der lavet de sædvanlige småting. Og  Henrik fik fyret sin heksehylskasse (der traditionen tro, var vokset endnu en smule i forhold til året før) af.

Efter midnat tog vi til Asbo, hvor vi startede med lidt småting. Derefter kørte vi ud til vores "konkurrenter" der desværre, ligesom året før, var gået ALT for tidligt i seng. Et af stederne fandt vi desuden også noget, der virkelig var ved at chokere os - nogen havde placeret et wc i en gårdsplads - sandsynligvis for at skyde skylden på os!! Vi havde dog en ret god idé om hvem der var de skyldige, og vi fik hurtigt wc'et om bag i bilen, og fik det kørt tilbage til de formodede ejermænd... (hvor det blev placeret på et halvtag). Desuden spærrede vi deres hoveddør, garage og indkørsel med omkring 70 juletræer. Men meget mere skete der vist heller ikke.

Til toppen

 

Nytår '02/'03 - Sted: Asbo, Bække og omegn

Vores AutoDialer anno 2002 - klik for stort billede...Så var det endnu en gang blevet nytårsaften - og for en gangs skyld skulle ingen på arbejde på selve dagen. Derfor kunne vi samles om aftenen den 30. for at lægge planer! - og installere alarmsystem... Endnu engang havde Henrik overgået sig selv, og kunne præsentere en helt ny version af vores "opkaldssystem" (se billede). Denne blev koblet på et par sensorer, og vupti: så havde vi et velfungerende Anti-Løjer-setup...

Til stede på selve aftenen var (selvfølgelig) L.Øjer's fire aktive medlemmer - derudover havde vi fået følgeskab af æresmedlem Kristina Præstholm samt Daniels kæreste Anja som gæstemedlem. Efter at have spist aftensmad, måtte vi jo så hellere se at komme i gang. Efter at have fyret lidt krudt af, startede vi med at tage en rekognoscerings-tur ud forbi de steder, som vi havde tænkt os "at besøge" senere på aftenen... På vejen derud, havde vi desuden også bemærket at Mogens (se tidligere år) havde hængt en lyskæde op i sin flagstang - desværre var flagstangen lige uden for deres stue-vindue, så vi måtte nøjes med at slukke for kontakten til lyskæden - til at starte med... For Henrik lagde hurtigt mærke til, at det pga. den udendørs stikkontakt, ville være en smal sag at få HFI-relæet til at slå fra... Han fik hurtigt lavet en ledning til formålet, og Daniel blev sendt af sted, mens vi ventede i flugtbilen... Kort efter forsvandt ALT lyset på Mogens' grund... - og vi skyndte os væk... Senere på aftenen var vi da også lige en tur forbi Lunderskov IMU's nytårsfest, lige for at sige hej. Vi snakkede jo højlydt om hvordan vi havde taget strømmen hos Mogens, og så videre. Så de burde nok have vidst bedre end at lade os tage af sted ubevogtet, når husets sikringsskab var lige ved siden af hoveddøren... - og jo! - deres prøveknap virkede -  hehehe...:D

Derudover fik vi slæbt en masse gammelt skrammel rundt omkring i Asbo og omegn - bl.a. monterede vi en godt 100 kg tung vandvarmer foran en hoveddør, et gammelt wc blev sat op på skorstenen af et legehus, en ubeskyttet juletræskæde røg op i en flagstang og et juletræ blev hængt op i en antennemast. Desuden var der selvfølgelig diverse andre småting...

Men vi havde hørt, at et par af vores normale "mål" ikke var hjemme... - så der var vi ude et par gange... Men de havde desværre fået deres genbo til at holde lidt øje med deres hus - desværre for genboen altså!! For efter at han havde afbrudt os to gange, tænkte vi, at NU måtte det være nok!!! Så vi kørte tilbage til Asbo og hentede en ladning gammelt ragelse (deriblandt en TUNG radiator, en mindre olietank og en del andet) som vi derefter dumpede i hans indkørsel... - så kan han lære det, kan han!!...:)

Aftenen blev på fornemste vis rundet af, da vi omkring kl. 7 sluttede med at berige Bække Rutebilsstation med et smukt wc.

Til toppen

 

Nytår '03/'04 - Sted: Vejle, Asbo, Bække og omegn

Igen startede nytåret for os allerede dagen før. Og denne gang skete der virkelig noget! Igennem diverse kontaker havde vi nemlig fået adgang til ikke mindre end 22 lysegrønne wc'er - hvilket vel nok må siges at være rekord... Desværre skulle disse hentes et stykke væk, og da der ikke var uanede mængder plads på vores lånte trailer, måtte vi desværre nøjes med kun 8 styks.

Men det blev nytårsaften, og igen i år var de deltagende Daniel, Henrik, André, Simon, Kristina og Anja. Vi startede med aftensmaden, hvorefter vi bevægede os ud for at besøge fætter Kurt med familie. Efter forgæves at have ledt efter en udendørs stikkontakt til Henriks nye tekniske vidunder (hvad det egentlig er, forbliver unævnt) gik vi indenfor, og fik os lidt julegodter. Hjemme igen, var det tid til den obligatoriske pakkeleg, hvorefter turen gik over til naboerne - og lidt flere julegodter. Desværre fik vi ikke lov til at besøge wc'et, så her blev der heller ikke lavet løjer. Vi fik dog lov til at skaffe dem af med deres juletræ. 

Men klokken blev 12, og lige pludselig var der andre ting at tænke på - specielt med den udsigt der var til rådighed. Men efter fyrværkeriet måtte vi jo hellere se at komme igang med de løjer. Til det formål havde Henrik medbragt to wc'er i Nissan'ens bagagerum. Det første blev brugt til et bestillingsarbejde, og blev, sammen med førnævnte juletræ, plantet foran Vejle HTX - med en hilsen selvfølgelig. Det næste blev placeret i rundkørslen foran Vejle Musikteater, hvor det næsten virkede som erstatning for det netop nedtagede juletræ. Derefter var der natmad, og så gik turen til Asbo, hvor de sidste 6 wc'er ventede...

Vi lagde ud med at gentage succesen fra '98/'99, og fik bakset et wc op på Daniels tidligere arbejdsgiver, Kirstens, skorsten. Efter at have fuldført dette, mente Anja og Kristina dog at de ville i seng, så de fik et lift til Asbo. Tilbage i Bække mødte vi et par folk fra Lunderskov IMU, som for en gangs skyld også havde bevæget sig ud i nytårsløjernes kunst. De var dog tæt på at være færdige, men to af dem indvilligede i at følge med os. Fluks blev der placeret et wc i et af Bækkes mange helle-anlæg, og straks derefter blev en skulptur ved Bække Rutebilsstation også beriget med et.

Så gik turen til et par bekendte, en smule udenfor Bække, hvor der blev placeret wc'er på halvtage to steder. Efter at have hjulpet os med dette, bestemte de to gæster fra Lunderskov IMU, at de nok hellere måtte komme tilbage til deres egen fest igen. Så vi gav dem et lift, og kiggede da også lige indenfor. Af én eller anden mystisk grund, mente værterne dog ikke at de ville holde øje med os, da vi gik igen - på trods af at vi året før havde testet deres prøveknap. Vi ville dog ikke gentage os selv alt for meget, og bestemte os i stedet for at aflevere det sidste wc i deres gang...

Vel hjemme i Asbo, var der lige en hurtig gang varm kakao, hvorefter vi tog en tur op på smedens plads, hvor der normalt plejer at stå en hel del spændende gammelt ragelse. Vi fandt bl.a. et gammelt oliefyr, som, trods dets forholdsvis ringe størrelse, var så tungt at vi kun lige med nød og næppe fik det læsset op på traileren. Derefter blev det transporteret ned i en indkørsel (hvorfra det efter sigende krævede en hel del hårdt arbejde at få fjernet igen). Desuden blev en hel del andet gammelt ragelse placeret forskellige steder, bl.a. fik vi indrettet et kaffebord på toppen af et elskur, før vi omkring kl. 8, besluttede os for at sige stop.

Til toppen

 

Andet
Af andre bedrifter, som ikke har så vildt meget med nytår at gøre (bortset fra lidt krudt), kan (og bør) nævnes:Verdens (simpelthen) grimmeste Skt. Hans heks
 • Vi har lavet verdens (ja vi er ret selvsikre...:-) grimmeste Skt. Hans heks, selvfølgelig stoppet med heksehyl, og med en nytårsraket på toppen. - Og heksen er vel at mærke skabningen i forgrunden af billedet... (Klik på billedet for at få en større udgave)
 • Vi har næsten tangeret rekorden fra nytår '98/'99 (7 personer med wc, og derefter 9 personer uden wc i en Ford Sierra). Dette foregik ved Å-festival 2002, da vi kørte 8 velvoksne personer i den meget berømte Ford Escort 1.3 Stationcar (ja - den fra Roadtour). Men da det her drejede sig om en stationcar, der faktisk var (næsten) lige så stor som Sierra'en indeni, nærmer det sig kun en tangering... Til gengæld cruisede vi for vildt!
 • Vi har haft bygget verdens (det var det med selvsikkerheden...) største hule hos Henrik. Den blev bygget over flere år, strakte sig op i træer, og havde gangbroer og mange andre spændende ting. Desværre havde den ikke så godt af det til tider (meget) våde danske vejr, og begyndte at rådne så meget, at den til sidst var mere eller mindre livsfarlig at færdes i. Et år bestemte vi os derfor for at samles hos Henrik i efterårsferien, og så rive hulen ned. Vi bevæbnede os med store hamre, knibtænger, økser og andet godt, og så skulle vi ellers rigtigt ud og bruge en hel dag på at rive hule ned. Men nej - fem minutter efter at vi var gået i gang, kom Henriks far, Mogens, i sin rendegraver, og ti minutter efter var det, der før var en kæmpe-hule, reduceret til en kæmpe bunke pindebrænde... Dette pindebrænde blev stablet op omkring en rundballe halm, og med lidt avis og et par tændstikker (og nogle liter dieselolie), fik vi skabt:
 • Verdens største (arhh...-okay så stort var det heller ikke) bål!! Dette brændte hele eftermiddagen og aftenen og natten med. Det blev selvfølgelig udnyttet til at lave snobrød, riste skumfiduser og laveAndré to dage efter "The Attack of the KILLER-MYG (from outer space of doom...)" - Klik på billedet for at få en større version krudter.
 • André er som den første person i verden (overhovedet!!!) blevet stukket af en DRÆBERMYG!!!! Eller det var i hvert fald det han pludselig skreg under Kratturen 2002 - hvilket fik de fleste andre til at knække sammen af grin. Bare ikke André - for det gjorde vist nok ret ondt, selvom det sandsynligvis bare var en ganske normal (ikke-dræber) hveps.... 
 • Desuden har Simon konstrueret noget der minder om verdens grimmeste computermanipulerede billede!!! Det kan snart findes på Roadtour - og indtil da, har vi (selvfølgelig...) fundet lidt serverplads til at kunne vise det til alle jer yderst utålmodige personer... Men da vi ikke vil risikere at blive overdænget med hade-mails, fordi at jer der gerne vil se billedet på Roadtour først, ved et uheld kommer til at se et thumbnail af billedet her, har vores geniale webmaster udeladt et sådant denne gang. Klik i stedet her for at se det...

Til toppen

 
Copyright © 2003 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 25/1 2004