Så er konkurrencen afgjort, og vi har fundet det bedste bud på hvad det viste redskab er. Vi er allerede i gang med at finde på en ny konkurrence, så til alle jer der ikke vandt - held og lykke i næste omgang...:)

Den mystiske genstand.... Hvad er det dog????

Vinderen blev Anders Dam med følgende forklaring:

""Gaflen" som den tilsyneladene betegnes som, i dette forum, er i modsætning til visse overdrevent dårligt påfundne undskyldninger fra andre anonyme deltagere, et meget sjældent objekt, med en sjov/sød lille historie tilknyttet! 

Objektet var oprindeligt en gaffel, som i et forsøg på en utilgivelig misgerning blev omdannet til dette vidunderinstrument.
Gaflen var ejet af en person, der har valgt at være anonym, vi kalder ham derfor Benny. Benny gik, en dejligt lun sommerdag, tur i nabokvarteret, da han passerede naboens vidundeligt rå, champangefarvede Ford Escort 1,3 Stationcar. Naboen havde købt den en uge tidligere, og havde bestemt ikke lagt en dæmper på sine begejsrede udtalelser, om denne racer. Benny (som vi kalder ham, da han ønsker at fremstå som anonym), var herre misundelig på naboens Sklort, og sneg sig derfor i nattens mulm og mørke, ind sit køkken, og hentede en gaffel (ja gaflen på billedet). 
Den snedækkede villavej, lå øde hen, da hele kvarteret var ude at fejre sankt Hans. Henne ved Sklorten sneg Benny (som vi har valgt at kalde ham fordi... ja det ved i vist allerede) gaflen frem fra inderlommen. Han pressede gaflen mod Fordens champangefarvede lak, og trak den langs siden. Men noget gik galt. 
Det vides ikke om ulykken skete, fordi Sklorten var så HOT, eller måske var det Guds beskyttende hånd, som redede lakken, men et er sikkert. Benny gik i panik, og gaflen blev et vidunderværktøj, hvis man lige har lyst til en bette knaldtår.
Sukkerknalden placeres simpelthen på gaflens flade side, hvorefter den for en kort stund sænkes i kaffen. Derefter løftes knalden med to fingre, og den søde drik suges ud.

Længere er den historie ikke..."

Dommerpanelet lagde i bedømmelsen vægt på den virkelighedstro skildring, og det høje spændingsniveau. Præmien var en yderst elegant bronzelakeret wc-knop, der vil passe godt til ethvert toilet. Herunder ses den glade vinder med sin præmie, der i dagens anledning er monteret på en WcEBER Røv 12.0 grill.

TILLYKKE TIL ANDERS DAM!

 
Copyright © 2004 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 4/8 2004