Roadtour:

En side konstrueret af to unge jyder, en Ford Escort og en oppustelig spækhugger under kraftig påvirkning af kaffe. Læs blandt andet dagbøger fra dyrskuer, festivaler og roadtours. Og der er faktisk også et par billeder af os ind imellem...:)

Å-festival:

Danmarks kristne musikfestival nr. 1, der afholdes hvert år i pinsen. Med god musik, lovsang, taler og festligt samvær. Måske ikke ligefrem det som de fleste forbinder med en festival, men så absolut en kanon oplevelse. (Muligheden for at møde L.Øjer i levende live burde i sig selv være grund nok til at komme...:-)

Metku Mods:

Er du computernørd, og synes at selvgjort er velgjort - ja så er dette SIDEN! Konstruer din egen lysende musemåtte i plexiglas, mus med indbygget ventilator eller løbelys i tastaturet - og der kommer til stadighed flere ting til.

My-music:

Hør eller download gratis (og lovlig) musik, fra en række danske amatør-bands. Selvom disse ikke har nogen pladekontrakt, er der stadig et par perler imellem. Vi kan blandt andet anbefale Stainless, Fillip og Curtains Drawn.

Oldgames:

Her findes en fantastisk samling af abandonware, aka gamle spil der ikke længere kan købes. Det er gratis, og det er gode muligheder for at finde lige dét spil, som man syntes var så sejt for 10 år siden.

 
Copyright © 2003 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 10/5 2004