Hvis du aldrig har hørt om L. Øjer før, undrer du dig sikkert over hvad i alverden den her side dog går udL.Øjer er samlet, inkl. æresmedlem Kristina Præstholm - og André i terrorist-outfit på. Og det kan faktisk siges ret kort: L. Øjer er en gruppe, der hver nytårsaften går i aktion og laver nytårsløjer i spandevis!

Det hele startede nytårsaften '92/'93, hvor fire (dengang) ikke så gamle fætre samledes i Asbo. Dette blev lige så stille til en tradition, og det hele kulminerede sidst i '98, hvor gruppens eksistens blev officiel - vi fik både navn og logo, og i '99 kom hjemmesiden så til. Gruppen har i hele sin levetid KUN bestået af fætre - dog med enkelte gæstemedlemmer.

Et kendetegn for gruppen har lige siden starten været, at vi har udnyttet enhver chance for at inkorporere wc'er i vores nytårsløjer. Dette stammer fra starten tilbage i '92/'93, hvor en have i Asbo blev forskønnet med et ældre wc. Siden har Jep - det er os igen også Asbos busstoppested, en skorsten i udkanten af Bække samt et bageri i Vejle (for bare at nævne et par stykker) været udsmykket med denne herlige brugsgenstand.

Formålet med denne side er at give inspiration til andre, der, ligesom os, bruger nytårsaften på at lave nytårsløjer. Det bør i denne forbindelse tilføjes, at nytårsløjer i vores forstand, er noget, der får offeret til at trække på smilebåndet når vedkommende dagen efter opdager hvad der står i haven (eller hænger i flagstangen, eller....). Vi tager altså KRAFTIGT afstand fra alt hvad der bare minder om hærværk! - og fralægger os ethvert ansvar, for eventuelle skader (såvel på materiel som personel) og lignende, der måtte opstå under udførelse af nytårsløjer, inspireret af denne side.En Skt. Hans aften i fætter-regi

Selvom vi kun samles som L.Øjer op imod nytår, så laver vi dog også en hel del andre ting resten af året. Her kan bl.a. nævnes adskillige familiefester, mindst ligeså mange weekender (hvor vi laver diverse MEGET spændende ting (som at spille Risk og Settlers, se film og spise kolde kaniner)) samt festivalture og lovsang. Og som det fremgår af Andet siden, så har vi også en masse projekter  på tegnebordet. Så det går ikke stille for sig når vi er samlet...

 

 
Copyright © 2003 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 6/1 2003