CampingVagn  -  Ombygning  -  Campingtur 2002  -  Campingtur 2003

 
CampingVagn:

Et par billeder fra ombygningen af CampingVagn. Det gik mest ud på at fjerne det gamle elnet, og installere et nyt - og så blev et par af lamperne udskiftet:
Billede 1: Klik for stor version! Billede 1: Når man bygger om, så skal man jo rode! - Så det gjorde vi også!.... Vi havde dog startet med at fjerne alle puder, borde og lignende - mest for at få plads til at rode endnu mere...:) Og støvsugeren er ikke fast udstyr - i hvert fald ikke lige den støvsuger....;)
Billede 2: Klik for stor version! Billede 2: Og lidt mere rod...
Billede 3: Klik for stor version! Billede 3: Den famøse elinstallation som den så ud, da vi fik vognen. Læg bl.a. mærke til at der er brugt højttalerkabel som 220V ledning - dog koblet med 2 ledere hver vej.... Det kunne vi jo ikke helt leve med - så noget af det første vi gjorde var, at vi fjernede stort set hele elnettet.
Billede 4: Klik for stor version! Billede 4: Elsystemet, som det så ud efter at Henrik havde fjernet det... Kablerne blev også fjernet - bare på et senere tidspunkt... Man kan desuden ane nogle af de nye kabler til højre i billedet. Vi bruger selvfølgelig rigtigt installationskabel af fin kvalitet...;)
Billede 5: Klik for stor version! Billede 5: Henrik har rigtig boltret sig med den nye elinstallation, som er monteret i en stilren, tidløs sikringskasse, lavet af røgfarvet plexiglas. Læg mærke til at 12V-transformatoren er genbrugt! Desuden ses også vores helt egen støvsuger! ( - denne gang er den god nok...)
Billede 6: Klik for stor version! Billede 6: Samme kasse igen - nu med låget lukket. Man bør desuden også bemærke at der ganske smart er monteret en lampe ved siden af kassen - hvis man lige skal have lidt ekstra koblet på... Den er dog, af gode grunde, desværre ikke så nyttig hvis systemet skal repareres....:(
Billede 7: Klik for stor version!

Billede 7: Henrik er i gang med at skrue en ledningskanal fast. Modsat de tidligere ejere, er vi nemlig ikke så glade for fritliggende ledninger, og derfor ligger ALLE ledninger enten i en ledningskanal, eller er gemt godt af vejen i bunden af skabene...

Billede 8: Klik for stor version! Billede 8: Så blev vi færdige! Læg mærke til de lækre halogen-spots, som vi har monteret i stedet for de, ermm, lidt gammeldags brune lamper, som prydede vognens interiør før... De matcher faktisk ret godt de lyserøde gardiner!
Billede 9: Klik for stor version! Billede 9: Køkkenet fik også et par spots. Man kan desuden også skimte de nye lyskontakter foroven til højre i billedet. Der er i alt monteret tre af disse rundt omkring i vognen. Fra alle tre kan man tænde/slukke lyset i forreste og bageste sofagruppe, samt køkkenet!... Smart...
Billede 10: Klik for stor version! Billede 10: Vi har jo købt en ovn - men det eneste sted, hvor der er plads til den, er i skabet. Da vi nu en gang er lidt halv-dovne, gider vi ikke at skulle tage ovnen ud af skabet, hver gang vi skal bruge den (den bliver jo ret varm...). Så vi besluttede os for at "modificere" skabet på en måde, så ovnen kunne blive stående i skabet, selv når den var tændt. Det blev opnået ved at placere ovnen på øverste hylde, og så ellers bygge en ventilator (som Henrik tilfældigvis havde liggende) ind i skabets topplade... Selvfølgelig tilsluttet så den automatisk tænder sammen med ovnen...

Til toppen

 

CampingVagn  -  Ombygning  -  Campingtur 2002  -  Campingtur 2003

 
Copyright © 2004 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 9/6 2004