Oversigt  -  Resume  -  Folk  -  Begivenheder  -  Andet

 
Begivenheder, 2004:
Der skete en masse spændende ting på festivalen - her er billeder fra de fire begivenheder, som vi syntes var noget helt særligt.
Klik på billedet for en større version!... Billede 1: Å-festival havde en konkurrence hvor det galt om at spise det mest ulækre. Det krævede ikke meget overtalelse for at Daniel til at melde sig. Under navnet 'Osthøvlen' stillede han op med at spise et brugt kaffefilter.
Klik på billedet for en større version!... Billede 2: Vel at mærke et brugt kaffefilter fra vores affaldskasse...
Klik på billedet for en større version!... Billede 3: Der filmes, mens Daniel gør sig klar.
Klik på billedet for en større version!... Billede 4: Og der spises...
Klik på billedet for en større version!... Billede 5: Nærbilleder er en god ting...
Klik på billedet for en større version!... Billede 6: Anja ser stolt til, mens kæresten spiser.
Klik på billedet for en større version!... Billede 7: Der stimlede faktisk ret hurtigt en masse mennesker sammen for at se på.
Klik på billedet for en større version!... Billede 8: Daniel fik lov til at skylle ned med lidt cola. Det skal dog nævnes at cola'en havde ligget i solen i et par timer...
Klik på billedet for en større version!... Billede 9: Det viste sig senere at Daniel faktisk var den eneste tilmeldte til konkurrencen. Så han vandt, og blev hevet op på scenen til Tonny.
Klik på billedet for en større version!... Billede 10: Året før havde vi jo på festivalens sidste dag begravet resterne af vores ost. For en god ordens skyld, ville vi derfor se om vi kunne finde den igen. Her er Daniel ved at undersøge hvor der skal graves.
Klik på billedet for en større version!... Billede 11: Vores medbragte spade (André) var ikke til megen hjælp.
Klik på billedet for en større version!... Billede 12: Situationen overvejes, mens Daniel graver videre.
Klik på billedet for en større version!... Billede 13: Som de gode arkæologer vi er, fik vi hurtigt hyret lidt lokal arbejdskraft til at gøre alt gravearbejdet. De var vældigt ivrige, men dog en smule svære at styre.
Klik på billedet for en større version!... Billede 14: Men de var i hvert fald mere arbejdsomme end André, der bare står og kigger på...
Klik på billedet for en større version!... Billede 15: Efter sigende skulle Razz også befinde sig på festivalen, så på opfordring kom Henrik hurtigt i gang med at kickflippe for vildt!
Klik på billedet for en større version!... Billede 16: Anders prøver at stjæle lidt opmærksomhed...
Klik på billedet for en større version!... Billede 17: En eller anden forsøger at gøre Henrik kunsten efter - men han gør det altså ikke særlig godt...
Klik på billedet for en større version!... Billede 18: Henrik opnåede faktisk at få sig sin helt egen lille kickflipnings-fanklub, der arbejdede hårdt for at få en kickflipningskonkurrence mellem Henrik og Razz op at stå. Det blev dog ikke til noget - heldigt nok for Razz, der jo med garanti ville have tabt...:)
Klik på billedet for en større version!... Billede 19: På festivalens sidste dag havde vi en halv pakke pølser tilbage. Og hvad gør man så med dem? Laver en hurtig gang pølsekast selvfølgelig! Her ses de tre deltagere.
Klik på billedet for en større version!... Billede 20: Første kaster, Anders.
Klik på billedet for en større version!... Billede 21: De to andre kombattanter holder øje med Anders, der må ned at undskylde for at have ramt en anden gæst i nakken.
Klik på billedet for en større version!... Billede 22: Tilskuerne var selvfølgelig ellevilde!
Klik på billedet for en større version!... Billede 23: Anders er ved at kaste. Stilen er ganske avanceret - her tages sigte...
Klik på billedet for en større version!... Billede 24: Læg her mærke til den enkle stil - ingen dikkedarer, bare et et rent kast.
Klik på billedet for en større version!... Billede 25: Hvorimod Daniel tager hele kroppen til hjælp.
Klik på billedet for en større version!... Billede 26: Hvem der vandt blev vist aldrig helt afgjort, men tilskuerne var vist fint tilfredse alligevel.
 
 

Oversigt  -  Resume  -  Folk  -  Begivenheder  -  Andet

 
Copyright © 2004 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 27/6 2004