Oversigt  -  Resume  -  Folk  -  Begivenheder  -  Andet

 
Folk, 2004:
Igen i år mødte vi en masse mennesker på festivalen - og vi fik selvfølgelig billeder af nogle af dem.
Klik på billedet for en større version!... Billede 1: Anders fra Roadtour havde konstrueret sin ´helt egen lampe til forteltet. Med en rød og en gul pære, kunne den udsende et ganske specielt lys... Den var dog ikke særligt kraftig, så den blev da også suppleret med en ekstra lampe ret hurtigt.
Klik på billedet for en større version!... Billede 2: Der blev spillet masser af musik i forteltet om aftenen. Her dobbeltchecker Christian at Daniel har stemt guitaren ordentligt.
Klik på billedet for en større version!... Billede 3: Selv musikere kan få brug for en toast-pause. Anders fik dog en toast med normalt indhold - i skarp kontrast til sidste år...
Klik på billedet for en større version!... Billede 4: Gæsterne nød også toastene. Hvilket dog nærmest må betegnes som en selvfølge.
Klik på billedet for en større version!... Billede 5: Sommervejret nydes under en blomstret parasol.
Klik på billedet for en større version!... Billede 6: På et tidspunkt bestemte Roadtour sig for at køre en lille tur. At de fik Sklorten manøvreret ud af den tætpakkede festivalplads uden at spidde mindst én efterskoleelev på kølerfiguren, må endda betegnes som en bedrift i sig selv!
Klik på billedet for en større version!... Billede 7: Der chilles i forteltet i sommervarmen...
Klik på billedet for en større version!... Billede 8: Fremvisning af nyindkøbt standerlampe for hardcore typer i fortelt.
Klik på billedet for en større version!... Billede 9: Næste aften var der igen fest i forteltet.
Klik på billedet for en større version!... Billede 10: Og der var ret godt fyldt...
Klik på billedet for en større version!... Billede 11: Daniel leverede, som sædvanligt, akkompagnement til sangen.
Klik på billedet for en større version!... Billede 12: Så er der ved at være klar til aftensmaden. Lene havde desuden inviteret sig selv med, til at smage vores suveræne ris med kødsovs.
Klik på billedet for en større version!... Billede 13: Vi fik dog hurtigt flyttet bordet ud i solen, i stedet for at tilbringe hele måltidet i skyggen.
Klik på billedet for en større version!... Billede 14: Roadtour forsøger at holde varmen ved hjælp af varm kaffe, cigaretrøg og fyrfadslys.
Klik på billedet for en større version!... Billede 15: Christian har glemt solbrillerne - ellers havde vi haft et fint 'Morgenmadsspisning for hardcore typer under blomsterparasol'-billede.
Klik på billedet for en større version!... Billede 16: At stemme en guitar er ikke altid verdens sjoveste opgave - hvilket tydeligt kan ses på Anders.
Klik på billedet for en større version!... Billede 17: Men med solbriller på blev det lige pludselig en anden sag. Guitarstemning for hardcore typer ved havebord - simpelthen!... For en god ordens skyld, må vi hellere sige at da Daniel er medlem af L.Øjer, behøver han slet ikke solbriller for at være hardcore...
Klik på billedet for en større version!... Billede 18: Der gøres klar til pølsesovs...
Klik på billedet for en større version!... Billede 19: Så er der aftensmad!
Klik på billedet for en større version!... Billede 20: Rasmus (til højre) kom ved et uheld til at ødelægge en af Roadtours havestole - hvilket Anders tydeligvis ikke var specielt glad for...
Klik på billedet for en større version!... Billede 21: Forteltshygge...
Klik på billedet for en større version!... Billede 22: Christians bror havde lagt sig til at sove i Roadtours fortelt - og der lå han tilsyneladende meget godt...
 
 

Oversigt  -  Resume  -  Folk  -  Begivenheder  -  Andet

 
Copyright © 2004 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 27/6 2004