Første del af opdateringen er klar... - af Simon d. 25/1 2004

Så er beretningen om nytårsaften '03/'04 kommet op på siden - kig under bedrifter. I løbet af ugen kommer der desuden et par billeder (måske endda nogle wallpapers), samt en lidt mere overskuelig tilrettelæggelse af førnævnte side.

Til toppen

 

Det var så det år... - af Simon d. 9/1 2004

Så skriver vi 2004 - og overgangen blev fejret på fornemste vis... Selvom siden med Bedrifter endnu ikke er opdateret (det kommer snart!...), kan vi da hurtigt sige at vi totalt set fik fordelt 8 lyse-grønne wc'er, hvilket er intet mindre end en rekord!

Derudover er der kommet et par indlæg til til vores konkurrence, som efterhånden nærmer sig sin afsluttelse - stadigvæk...:)

Til toppen

 

Nytåret nærmer sig!... - af Simon d. 12/12 2003

Vi kan ikke komme uden om det - det er jo snart nytår - og i den anledning er forummet kommet op og køre igen!... - endda med en del af de gamle posts...

Så se nu bare at få det brugt!!...

Til toppen

 

Flere billeder!... - af Simon d. 27/11 2003

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få lagt billederne fra vores årlige campingtur op! Ved samme lejlighed er det sket et mindre re-design af hele CampingVagn sektionen.

Desuden skal det påpeges at der er kommet en mindre tilføjelse i Medlems-sektion - nemlig at Kristina er den bedste vi kender (på sin alder) til at drikke kaffe!...:)

Og der kommer snart lidt mere i anledning af nytåret! - ja hvem ved, måske endda en afgørelse på konkurrencen!...

Til toppen

 

Lidt problemer....:( - af Simon d. 9/10 2003

Vores web-udbyder har haft lidt mindre problemer, hvilket har gjort at siden har været nede siden engang sidste weekend... Problemerne betød sådan set, at alt hvad vi havde liggende på serveren, blev slettet helt og aldeles. Heldigvis havde jeg en kopi af siden liggende, og det er den, som er kommet op nu...

Men - forummet er væk for øjeblikket - og når det kommer op igen, er der stor sandsynlighed for, at alt er væk... Jeg har godt nok en backup liggende et sted, men jeg ved ikke hvor langt den går tilbage... Men nu må vi se hvor galt det går - resten bør i hvert fald virke..:)

Til toppen

 

Nyere indlæg     -     Ældre Indlæg

 
Copyright © 2004 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 9/1 2005