Endnu et år går på hæld... - af Simon d. 26/12 2005

Nytåret nærmer sig nu med hastige skridt - og selvom siden her har ligget lidt stille i år (mest fordi jeg har haft travlt med skole, afgangsprojekt, og lignende), så er vi da selvfølgelig ved at forberede os på årets sidste aften...:)

Så hvis du har mangler inspiration til hvordan din nytårsaften kan blive lige lidt sjovere, lidt mere spændende, og en hel del mere fyldt med wc'er, så kig dig omkring på siden!

Til toppen

 

Nytåret vel overstået - af Simon d. 9/2 2005

Allerførst må vi hellere lige sige GODT NYTÅR til alle! Nytårsaften blev for vores vedkommende fejret med en masse nytårsløjer - kig i Bedrifter.

Men nu er der jo lidt tid endnu til næste nytårsaften, så i mellemtiden kommer der nok snart noget helt nyt op på siden - nemlig et selvudviklet spil-koncept, kaldet THE QUEST! Mere om dette om ikke så lang tid...

Til toppen

 

Tre dage endnu... - af Simon d. 28/12 2004

Så er der tre dage tilbage af året - og til ære for de mange besøgende som vi traditionelt set har i disse dage, er der masser af opdateringer...:)

Og der sker en hel masse - bl.a. er vi blevet interviewet til radioen! Dette kan høres på Radio Hit FM i Aalborg, Holstebro og Herning, samt Radio Viborg fredag formiddag.

Derudover er der kommet en ny sektion op, som har været lovet i et stykke tid nu - nemlig en medie sektion. For øjeblikket kan der findes en række wallpapers - nogle af dem er dog ret gamle - men der kommer nok snart endnu flere spændende ting op...

Til toppen

 

Slutspurten er igang! - af Simon d. 26/12 2004

Julen er nu næsten overstået, hvilket betyder at der nu ikke er langt igen til årets sidste aften! Dette betyder selvfølgelig også at vi er godt i gang med at planlægge en hel masse - og det lader allerede nu til at det bliver et brag af en aften!

Mangler du inspiration eller lignende, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kigge dig lidt omkring på siden, eller bruge vores forum/gæstebog.

Til toppen

 

Allerede november! - af Simon d. 5/11 2004

Ja, så er der jo snart ikke langt igen. Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt - og vi arbejder selvfølgelig som altid konstant på at finde på de bedste nytårsløjer overhovedet... Også selvom der efterhånden er gået lidt tid siden sidste opdatering da webmasteren (undertegnede) befinder sig på den anden side af jordkloden for øjeblikket - men L.Øjer er selvfølgelig samlet igen til nytårsaften.

I mellem tiden er I (som altid) velkomne til at bruge vores forum (og resten af siden) til at finde inspiration til årets sidste nat...:)

Til toppen

 

Intet mindre end en SENSATION! - af Simon d. 4/8 2004
Vi har nemlig fået afgjort vores konkurrence - vinderen er fundet, og har fået sin præmie. Se nærmere under Konkurrence.

Vi er selvfølgelig i gang med at finde på en ny konkurrence, så den burde komme op inden for de næste par år... (så har vi ikke lovet for meget..:)

Til toppen

 

Nyere indlæg     -     Ældre Indlæg

 
Copyright © 2004 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 26/12 2005