Oversigt  -  '92/'93-'94/'95  -  '95/'96-'97/'98  -  '98/'99-'00/'01  -  '01/'02-'03/'04  - '04/'05 -  Andet

 

Nytår '04/'05 - Sted: Asbo, Grindsted, Bække og omegn

Efter nytåret '03/'04 havde vi et lille problem - det ville blive svært at overgå de 8 wc'er som vi havde fået spredt (det ville i hvert fald kræve en større trailer end vi lige kunne få fat på...). Dette indså vi da også ret tidligt, og lagde os derfor fast på at vi ville gå i en lidt anden retning. Vi nøjedes derfor med at hente 5 wc'er - stadig lysegrønne.

I Asbo startede vi så dagen før, med at rekognoscere en smule. Derefter brugte vi så resten af den 30. på at se film, og lave os selv i "The Sims" (selvom Henrik desværre afgik ved døden da der gik i ild i vores indendørs grill). Men det blev den 31. og der var lige pludselig andre ting der var vigtigere. Efter aftensmaden gik vi igang. Vi startede ude hos Mogens, hvor vi fik plantet et nydeligt blåt solur i hans have, og pyntet det med en lyskæde der tidligere havde hængt i hans flagstang.

Til stede på aftenen var de fire faste medlemmer, samt æresmedlem Kristina. Anja ville hellere være sammen med Lunderskov IMU - hvilket gav os en lille fordel, eftersom der lystigt tikkede efterretningsoplysninger ind over SMS i løbet af aftenen. Da der lige pludselig kom en besked om at hele festen derude skulle ud for at besøge nogle andre, måtte der jo ske noget. Så vi hoppede alle ind i bilen, og tog ud til den nu forladte fest. Her blev et par trillebøre flyttet op på et halvtag, et tørrestativ flyttet, samt et par andre småting - bare lige så de kunne se vi havde været der... Da vi kom tilbage til Asbo var der dog opstået et mindre problem - nogen havde flyttet vores trailer med wc'er! Den blev dog hurtigt fundet igen - men en sådan dåd kunne vi jo ikke lade forblive ustraffet - mere om dette senere.

I mellemtiden var klokken blevet tolv, så det var jo tid til rådhusklokker, kransekage, champagne, og fyrværkeri. Derefter var vi ovre og sige godt nytår til nogle af de andre Asbo-folk - og Daniel fik lidt smørrebrød (7 stykker) indenbords. Derefter var det tilbage og have de obligatoriske hotdogs til natmad, hvorefter turen gik til Grindsted. Henrik kendte nemlig til et par fester, hvor han mente der var gode muligheder for at lave lidt løjer. Til formålet havde vi medbragt en wc-kumme, en halv flaske Fun samt en pose gamle (og lugtende) sko. Den første fest der blev crashed var hos Grindsted IMU. Der blev sagt godt nytår, spist lidt chips og drukket noget kaffe. Derudover fik Daniel sneget sig ud på et toilet, hvor han sluttede af med at tømme Fun'en i cisternen - hvilket gerne skulle resultere i at de næste par skyl blev ret farverige... Hovedmissionen var dog en ganske anden. Henrik fik nemlig hentet det halve wc (pakket ind i en sort affaldssæk) i bilen, og fik de smuglet ind i bryggerset. Lidt senere lykkedes det derefter Simon at få fragtet selv samme wc ud på badeværelset, hvor det blev placeret i et hjørne. Noget af en bedrift, når man tænker på at der var en 20-30 gæster tilstede til festen, som udmærket burde være klar over hvad L.Øjer er i stand til...:)

Efter at have placeret wc'et skyndte vi os selvfølgelig videre til den næste fest, stadig i Grindsted. Her blev der lukket for vandtilførslen til wc'et, samt hældt en pose gamle sko ud i entréen da vi skulle af sted. Turen gik så tilbage til Asbo, og da tiden var ganske fremskredet, besluttede vi os for at dele os op. Simon og Henrik tog tre wc'er, og smuttede ud til de sædvanlige steder og afleverede disse. Hjemme i Asbo havde André og Daniel så travlt med at fordele de sidste to wc'er (hvoraf det ene blev placeret et godt stykke oppe i en mødding), samt lave lidt andre løjer. Blandt andet blev der placeret et juletræ et godt stykke oppe i en antennemast tilhørende Asbos smed. Faktisk så højt oppe at det kunne ses fra det meste af Asbo. Derudover blev der flyttet et par lyskæder og lidt andet gammelt skrammel. Til sidst sluttede vi af med at hævne os for flytningen af vores trailer, ved at køre en mindre båd ind i gerningspersonernes indkørsel.

Alt i alt blev det en ganske underholdende nytårsaften, med et par rigtig store bedrifter, der uden tvivl vil blive husket i laang tid...

Til toppen

 

Oversigt  -  '92/'93-'94/'95  -  '95/'96-'97/'98  -  '98/'99-'00/'01  -  '01/'02-'03/'04  - '04/'05 -  Andet

Copyright © 2004 Simon Falsig / L.Øjer. Alle rettigheder forbeholdes
Sidst opdateret 9/1 2005